malzemeler:un,su,maya,tuz karıştır mayalandır.Patatesi haşla (önemli)pürüzsüz biraz süt yardımıyla püre yap hamuru delmesin diyetuz karabiber tatlandır sonra resimdeki işlemler piştikten sonra bol terayağ ile yağla AFİYET OLSUN bu arada tarif vermede çok beceriksizim :)
Çok lezzetli görünüyor Kayserili bir abla yapmıştı şimdi görünce anladım demek böyle yapılıyor. açması zahmetli olur ama tadı çok lezzetliydi. Sizinkilerde harika ellerinize sağlık. :)
YanıtlaSilteşekkürler Saadet hanım açması diil pişirmesi: 30 tane kadar pişirince belki sac olsa çabuk olur 4 er falan tek tek ayakta yorucu bende ilk defa bu kadar fazla yaptım.
YanıtlaSilEline saglik busracim en.kisa zamanda deniycem cok lezzetli gorunuyorlar:))
YanıtlaSilBu arada ozge ben:)
Silhoş geldin özge memnun oldum yine beklerim teşekkürler :)
YanıtlaSil