FACEBOOK SAYFAMA BUYRUN!

19 Nisan 2013 Cuma

tasarım meraklısı velibah yaparsa:)






malzemeler:un,su,maya,tuz karıştır mayalandır.Patatesi haşla (önemli)pürüzsüz biraz süt yardımıyla püre yap hamuru delmesin diyetuz karabiber tatlandır sonra resimdeki işlemler piştikten sonra bol terayağ ile yağla AFİYET OLSUN bu arada tarif vermede çok beceriksizim :)

5 yorum:

  1. Çok lezzetli görünüyor Kayserili bir abla yapmıştı şimdi görünce anladım demek böyle yapılıyor. açması zahmetli olur ama tadı çok lezzetliydi. Sizinkilerde harika ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler Saadet hanım açması diil pişirmesi: 30 tane kadar pişirince belki sac olsa çabuk olur 4 er falan tek tek ayakta yorucu bende ilk defa bu kadar fazla yaptım.

    YanıtlaSil
  3. Eline saglik busracim en.kisa zamanda deniycem cok lezzetli gorunuyorlar:))

    YanıtlaSil
  4. hoş geldin özge memnun oldum yine beklerim teşekkürler :)

    YanıtlaSil